Ugrás a fő tartalomra

Foci VB ONLINE közvetítés

Szeretnéd élőben nézni a 2018-as világbajnokság mérkőzéseit? Oldalunkkal nem maradsz le egyetlen gólról, cselről vagy fontos mozzanatról sem.

Magyarországon az M4 Sport közvetíti a nagy eseményt, melyet online is követhetsz. Ha nincs TV-d, akkor az alábbi oldalakon nézheted a meccseket élőképpel, magyar vagy külföldi kommentárral.

VB 2018 élő online közvetítés oldalak:

M4 Sport online

Világbajnokság 2018

https://goo.gl/JacHci (másold ki a címet)


Vajon kié lesz a hőn áhított trófea? 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világbajnokság programja

Június 14-én 17 órától elrajtol a világbajnokság Moszkvában. A Luzsnyiki Stadionban rendezik a nyitómeccset, ahol a házigazdák Szaúd-Arábia ellen mérkőznek majd. Másnap beindul a nagyüzem, 3 mérkőzéssel, köztük a Portugália-Spanyolország rangadóval. 
Lesznek még csemegék: a Brazília-Svájc, az Argentína-Horvátország  vagy az Anglia-Belgium meccs is érdekes csatát hozhat.  Ugyan most nem alakult ki klasszikus "halálcsoport", így is nagy csaták várhatók már a csoportkörben is. Játékerőben legtöbben a "D" és az "F" csoportot tartják a legerősebbnek.

Lássuk a teljes programot, melyből mindenki kedvére csemegézhet:
Foci VB 2018 menetrend

A Luzsnyiki Stadion ad otthont a nyitómeccsnek

Hamarosan kezdődik a Foci VB - készülj velünk!

Már csak alig 100 nap van és elrajtol a várva-várt 2018-as Foci VB. A világ legjobb 32 csapata küzd majd meg a trófeáért az egy hónapig tartó esemény során. A Magyar Válogatott ugyan idén sem lesz ott, de jó meccsekben biztosan most sem lesz hiány.

Oldalunk azért jött létre, hogy összegyűjtse a legjobb minőségű közvetítés oldalakat. Így azok sem maradnak majd le a meccsekről, akiknek nincs TV-előfizetésük. Nézd online, korlátlanul a meccseket, bárhol-bármikor!

4 éve Schweinsteigerék nyertek - Németország idén is esélyes a címre